top of page

Marti Ewing Yoga The Group

Public·5 members
Demian Suvorov
Demian Suvorov

ANIMAL X - Lumea AnimalelorListen and learn about baby animals in this big, noisy board book for preschool kids. Includes photos of real animals and their real sounds! Big, sturdy pages are perfect for active toddlers. Listen to baby animals in the forest, a farm meadow, Africa, the snow, and your own backyard. Going to the zoo or museum? This is a perfect readiness book for the family! Explore these incredible animals while pressing the 10 sound buttons to a variety of animal sounds.
ANIMAL X - Lumea animalelorCălătoreşte în jurul lumii şi descoperă informaţiile despre animalele minunate care trăiesc pretutindeni, de la regiuni polare îngheţate la păduri tropicale şi deşerturi. Rezolvă activităţile, puzzle-urile, labirinturile şi multe altele pe parcursul acestei incredibile călătorii de cunoaştere a lumii animalelor.


Desfasuram deasemenea in mod continuu campanii de sterilizare a animalelor cu stapan pentru ca stim ca aceasta e singura solutie si speram la aceea zi in care vom iesi pe strada si nu vom mai vedea nici un caine, nici o pisica abandonata!


Deasemenea, in mod continuu, desfasuram si campanii de adoptie in incercarea de a gasi familii minunate animalelor salvate de noi! Ne implicam si in educatia copiilor, ei sunt viitorul, ei sunt sansa la o viata mai buna a animalelor! APAM este o familie si absolut fiecare dintre noi avem munca noastra zilnica iar grija pentru animale o facem voluntar, pe langa munca noastra.


Doamna și vagabondul este un film romantic clasic cu animale. Lady este un Cocker Spaniel care se simte neglijat acasă și ajunge să se aventureze afară. În cele din urmă îl găsește pe Vagabond, un câine vagabond care se bagă în necazuri, dar o protejează și îi arată cum este viața pe străzi. Cei doi ajung să se îndrăgostească. Cea mai bună scenă este partea în care împart un tăiței de spaghete și se sărută după ce fiecare își mănâncă partea lor.


Îți plac animalele? În vremuri când protecția speciilor este foarte importantă, grădinile zoologice joacă un rol important. Oferă un habitat pentru speciile de animale pe cale de dispariție și prezintă vizitatorilor diversitatea fascinantă din lumea animalelor.


Guinness World Records a confirmat că Wain, un vombat în vârstă de 32 de ani, care locuiește la Grădina Zoologică Satsukiyama din Japonia, este cel mai bătrân animal din specia sa din lume.


Din cauza vârstei înaintate a lui Wain, grădina zoologică are grijă ca vombatul să nu se urce prea sus pentru a nu se răni și îi taie legumele în bucăți mai mici, astfel încât animalul să le mănânce mai ușor. Dieta lui include iarbă, cartofi dulci, dovleci, mere și morcovi, a adăugat Guinness World Records.


În întreaga sa carieră, Richard Scarry a scris și ilustrat peste 150 de cărți, iar cele mai multe dintre ele încă se publică în toată lumea. Generații de copii au petrecut ore în șir cu cărțile sale bogat ilustrate în care și-au regăsit, ca în oglindă, lumea în care trăiesc, povestită și desenată pe înțelesul lor.


Bietul animal, lovit de tramvai, stă între şine. Cei care trec prin zonă se uită, însă nimeni nu face nimic. Unora le e frică de muşcătura vulpii, alţii se tem să nu îi facă mai mult rău. În tot acest timp, tramvaiele trec peste ea, unul după altul.


Titlul proiectului Dinți, unde ar trebui să fie unghii reconfirmă pista base materialism subsumându-se în același timp unei operații de orizontalizare. Fie că alegem ca reper gândirea postumană ori teoria informului livrată de Rosalind Krauss, orizontalizarea se referă la aceeași recuperare a axei gură-anus, specifică lumii animale, în paralel cu denunțarea obsesiei verticalității, a reprimării și a identificării forțate a individului cu un subiect ființă erectă, ce pare că a uitat că picioarele îi sunt încă înfipte în pământ. În acest sens, Dinți, unde ar trebui să fie unghii se așează în descendența textului Le gros orteil, în care Bataille celebra fascinația pentru degetul mare de la picior, ca cea mai umană parte a corpului omenesc. Un astfel de fetiș se dovedește util pentru deconspirarea unor adevăruri necesare: viața umană este eronat abordată ca un simplu act de elevare, natura umană continuă să ascundă aceeași închisoare în care zace condamnat același animal sălbatic, același Monsieur Merde. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page